Interieuradvies Utrecht

Interieuradvies Utrecht. Voor deze woning in Utrecht mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling en inrichting van de woonkamer, eetkamer en keuken. De voornaamste interieurwens is de bank te draaien en een lang maatwerkmeubel te creëren, die ruimte biedt voor een tv-meubel met haard en misschien doorloopt in een bankje bij de eettafel.

We schreven er ook een Insta post over, waar we veel positieve reacties op kregen.

moodboard utrecht
plattegrond Utrecht
KlantCorina en Sjors
ProjectInterieuradvies / 2021
Woon-, eetkamer en keuken

Woonwens

Deze klanten brengen, zeker sinds Corona, veel tijd door op de benedenverdieping. Er wordt aan de eettafel gegeten maar ook veel aan gewerkt. Vandaar dat ze heel graag een nieuw interieurplan wilden. Ze houden van design, maar vinden het nu nog niet wenselijk om mooie klassiekers in huis te halen met het oog op de kinderen. Een verlichtingsplan is ook een belangrijk onderdeel van de herziene woonwens. Belangrijk om verlichting te hebben die functioneel is. Maar uiteraard moet er ook aandacht zijn voor sfeerverlichting voor als de werkplek weer een eettafel wordt en er in de woonkamer gerelaxt kan worden.

Deze klanten willen een rustige, sfeervolle basis, aangekleed met mooie, kleurrijke accessoires. Ook willen ze graag foto’s terugzien in het interieurplan om het echt eigen en persoonlijk te maken. Omdat zij gek zijn op bloemen en planten moet hier ook rekening mee gehouden worden. En zijn ze ook niet vies van een behangetje of kleur op de muur. Kortom, een duidelijk wensenlijstje waarmee we aan de slag kunnen. 

Uitvoering: De ronde bank in het midden van de ruimte zorgt ervoor dat we twee verschillende zitjes creëren in de ruimte. Met de twee verschillende vloerkleden verbinden we deze zitjes met elkaar zodat er optisch gezien wel een grote zithoek ontstaat. Het hoekje met behang, de vrolijk gekleurde elementen, de maatwerk vakkenkast, verschillende stoeltjes en roze tegeltjes, maken het een vrolijke, positieve en sfeervolle woning!

De bewoners waren direct heel blij en konden er niet van slapen 😊. Wat een mooi compliment!

 

woonkamer plan
xx
eetkamer utrecht
keuken Utrecht