Interieuradvies Valkenburg

Interieuradvies Valkenburg. Voor deze nieuwe woning mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling en inrichting van de woonkamer, de eetkamer en de keuken. Omdat de klanten het lastig vinden om een grote ruimte in te richten. Ze zouden dit graag anders zien, meer afgeschermd. Waarbij de eetkamer meer bij de keuken betrokken wordt. Zodat er in de woonkamer een heerlijke familieplek ontstaat.
moodboard valkenburg
plattegrond valkenburg
KlantEva en Arnold
ProjectInterieuradvies / 2022
woon-, eetkamer en keuken

Woonwens

De woonwens van deze klanten voor hun nieuwe woning in Valkenburg is duidelijk. Een sfeervol en gezellig familiehuis. Waar de woonkamer, eetkamer en keuken nu nog een grote ruimte is, zien zij deze liever meer afgescheiden van elkaar. Een knusse eetkamer die echt bij de keuken hoort en een fijne familie woonkamer. Met veel opbergruimte voor het speelgoed van de drie kinderen. Daarin kan zeker gedacht worden in maatwerkoplossingen. De smaken van beide partners liggen her en der uit elkaar, wat resulteert in een ontwerp waarin beiden zich kunnen vinden. Altijd leuk om op zoek te gaan naar een interieur waar beiden zich in kunnen herkennen en enthousiast over zijn. 

We creëerden een interieurplan met een rustige basis. De roomdivider en de eethoek voegen hier de nodige kleur aan toe. Het geeft het interieur net wat meer pit. Door het plaatsen van de roomdivider wordt letterlijk een verdeling gemaakt in de ruimte. Omdat licht in de eethoek ook belangrijk is, kreeg de roomdivider een glazen gedeelte. De eethoek wordt op deze manier duidelijk betrokken bij de keuken, zonder dat het donker wordt. Bovendien wordt de woonkamer een heerlijke rustige familieplek. 

sfeerimpressie woonkamer valkenburg
sfeerimpressie woonkamer valkenburg 3
sfeerimpressie doorkijk keuken valkenburg
sfeerimpressie woonkamer valkenburg 2
sfeerimpressie separatie valkenburg
sfeerimpressie keuken valkenburg
Interieuradvies Valkenburg

Wil je meer weten over dit project of andere &SUUS projecten? Of heb je zelf een interieurvraag aan ons? Neem gerust contact met ons op. We vinden het leuk om van je te horen!