Interieuradvies Woubrugge

Voor dit nog te bouwen vrijstaande huis in Woubrugge mocht &SUUS Interieuradvies meedenken over de indeling en de inrichting van de woonkamer, eetkamer en keuken. Omdat deze klanten een aantal jaren in het zonnige buitenland woonden, wilden ze graag een lichte  inrichting en een huis met vrij uitzicht. Dat is beiden gelukt! Meer lezen en zien over interieuradvies Woubrugge? Check out onze post op Instagram.
moodboard Woubrugge
plattegrond Woubrugge
eetkamer Woubrugge
sfeerimpressie zitje keuken
KlantMirte en Richard
ProjectInterieuradvies Woubrugge / 2022
Woonkamer, eetkamer en keuken

Woonwens

Nadat deze klanten 3,5 jaar in Sint-Maarten te hebben gewoond, wilden ze ook graag in Nederland in een ruim huis buiten de stad wonen, met veel licht en liefst vrij uitzicht. Zij vonden dat in Woubrugge, waar wij voor een prachtig vrijstaand nieuwbouwhuis een interieuradvies creëerden voor de woon- en eetkamer en de keuken. Net als het huis dat ze hadden in Sint-Maarten, willen ze in dit huis een licht en uitnodigend interieur. De woonwens is dan ook om een gezellig thuis te creëren voor het gezin, waar de ruimtes in verbinding staan met elkaar, er veel licht is en een tijdloze inrichting. En daar hebben we ze heel graag bij geholpen!

 

Interieuradvies Woubrugge 

Wil je meer weten over dit project of andere &SUUS projecten? Worstel je zelf met interieurvraagstukken, waar je graag hulp bij zou willen krijgen? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. We vinden het leuk om van je te horen!