Split level woning Alphen aan den Rijn

ensuus interieuradvies moodboard Alphen aan den Rijn
Keukenadvies ensuus interieuradvies Split level woning Alphen aan den Rijn
ensuus interieuradvies Split level woning Alphen aan den Rijn
Eetkamer interieuradvies ensuus Split level woning Alphen aan den Rijn
Project Split level woning Alphen aan den Rijn
Split level woning Help we krijgen een split level woning! :-) Hoe deel je deze nu mooi in, zodat boven en beneden in balans voelt en het toch 2 aparte ruimtes zijn. En wat te doen met de raamdecoratie voor de enorme glazen pui en hoe hang je de verlichting op als het zo hoog is? Zomaar wat vragen die opkomen bij een split level woning. Daarnaast waren deze bewoners op zoek naar een warm, gezellig familiehuis. Waarbij praktisch gecombineerd wordt met mooie en sfeervolle oplossingen. Geen 13 in een dozijn huis, maar één die past bij een splitlevel woning en vooral past als een jas voor het gezin met 3 meiden.

Woonwens

Voor deze klanten mochten we werken met kleur. Warme kleuren. En hoe leuk, ook in de keuken! Daarnaast moest het niet al te vrouwelijk worden, dus er mochten ook wel wat stoerdere elementen terug komen. Daarnaast mocht de hoogte en de enorme raampartij van deze splitlevel woning natuurlijk extra benadrukt worden. 

Eetkamer

Voor de eetkamer creëerden we een bank op maat in de hoek van de 1e verdieping. Doordat deze in een nisje valt, creër je hiermee direct een gezellige plek. De keuken is natuurlijk een echte eye catcher in de gedurfde Burgundy achtige kleur. Met het keukeneiland ervoor met wat strakker blad en een beton kleurige vloer, wordt het niet te vrouwelijk. 

 

Woonkamer

In de woonkamer zochten we naar en mooi behang, wat zowel warm als ook stoer kon zijn. Dit behang was alles wat we zochten. Deze mural heeft een achtergrond in beton, maar met een Burgundy achtige gloed in de schaduw achtige bladeren. Een heel mooi effect naast de enorme glazen pui. De bewoners wilden graag een extra werkplekje die we als een soort van lambrisering onder het behang creëerden. In de hoek een bank met uitzicht naar buiten op het water en het televisiemeubel aan de hoge wand. Door voor de frame tv te kiezen en wandlampen toe te voegen, ontstaat er meer een Gallery wall dan een tv hoek. Hierdoor wordt ook de hoogte wel benut.