Verloskundigenpraktijk Wereldkind Alphen aan den Rijn

Klant Verloskundigenpraktijk Wereldkind
Project Kleuradvies /2023
Fotografie Bymip
Kleuradvies

Klantwens

Voor verloskundigenpraktijk Wereldkind in Alphen aan den Rijn verzorgden wij een aantal jaar geleden een totale restyling. Een echte metamorfose! Van een donker, oubollig interieur naar een fris en moderne praktijk. Eentje die paste als een jas bij het leuke team verloskundigen. Alles ging op de schop en het werd een hele verbouwing. Een heel tof project, waar we nog met veel plezier aan terugdenken. Mocht je het leuk vinden om deze verandering en voor en nafoto’s te bekijken, neem dan hier een kijkje. 

Afgelopen jaar nam de praktijk weer contact met ons op. Zij waren op dat moment bezig met een nieuwe branding. De huisstijl, website alles kreeg een nieuwe look. En daar hoort natuurlijk ook de praktijk bij. Ze waren nog steeds blij met het ontwerp, maar de kleuren pasten er nu niet echt bij. Tijd voor een kleuradvies. Een mooi compliment dat ze ensuus interieuradvies weer vroegen om hier over mee te denken. 

De basis ging van wit naar een zachte warme neutrale tint. En de groen, roze en gele accenten werden vervangen door terra kleuren en een warmere vergrijsde groen. De elementen die er waren wilden ze graag houden, zoals de kenmerkende streep in de wachtruimte en de ronde cirkels in de verloskamers. Ook de deuren werden weer allemaal geschilderd. 

De praktijk is nu warm en sfeervol, helemaal passend bij de nieuwe huisstijl. 

Wil je meer weten over dit project of heb je zelf een zakelijke of particulier woonwens? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee!