Recensies inspiratiereis Marokko

Met Suus mee naar Marrakech

Al een aantal jaar volg ik Suus op Instagram. Heerlijk die posts waar ze ons mee neemt in gave interieur projecten, nieuwste kleuren en een zomer op Bakkum in dat super stijlvolle zomer huisje waar we allemaal jaloers op zijn ;-).

Toen ze een van de eerste interieurreizen samen met Caroline en Jalil georganiseerde dacht ik dat wil ik ook!!
Marrakech stond al een tijdje op mijn lijstje. Voor mijn werk ben ik opzoek naar ambacht, sieraden, mooie stoffen, treasures en veel inspiratie. De combinatie van een top team Suus, Caroline en Jalil sprak met heel erg aan. Zij die je mee nemen naar de prachtigste plekjes binnen de Medina en Souk.

Om eerlijk te zijn vond ik best spannend om met een groep vrouwe te gaan die ik niet kende. Nou mocht je twijfels hebben dan neem ik die graag weg. Het is juist zo bijzonder met zelf gestemde dit avontuur aan te gaan. Allemaal op je eigen manier passie voor interieur, kleur, stoffen enz. Elke keer weer een mix van inspirerende vrouwen maakt deze reis heel bijzonder.

Suus is zo als wij haar zien op insta. Vol passie en kennis kan ze je mee nemen in de prachtige stijlen en interieur van Marrakech en natuurlijk met een goede doses humor. Marrakech is een decor van zoveel mooie ambacht. Je slaapt in een prachtige Riad van Caroline wat meteen als thuis voelt. Het is stijlvol ingericht. Een heerlijke plek om even alle indrukken op je in te laten werken na een drukke dag in de Medina. Suus, Jalil en Caroline nemen je mee naar de meest gave plekjes waar je zelf nooit zo snel zou komen. Ik heb genoten van de rondleiding in El Fenn en dwalen door Jardin Marjorelle. Van de kleine straatjes in de medina langs de handwerkers/artisans. Waanzinnig al die handgeweven tapijten, kleden en stoffen.
Ik heb genoten van fietsen door de stad en stoppen voor een heerlijke lunch in een waanzinnig gestyled restaurant. Van de zon onder zien gaan in de woestijn op een hele bijzondere mooie plek.

Voor mij persoonlijk heeft deze reis veel gebracht. Ik heb zoveel inspiratie opgedaan voor mijn Label en zal het meenemen in mijn ontwerpen. Marrakech heeft mijn hart gestolen en er staan voor mij al weer wat reizen op de planning. En de energie van al die lieve dames en Jalil is echt een verrijking die ik niet had willen missen. Met vele nog contact en bezig met mooie projecten samen. Dus mocht je twijfelen… ik hoop dat ik die nu weg genomen heb.

Liefs Naomi
Styled By Naomi

Naomi - Styled By Naomi
recensie inspiratiereis marokko
recensie inspiratiereis marokko
inspiratiereis marokko

Het was echt fantastisch!! Op sommige momenten zei ik echt tegen mijn zusje ‘knijp me eens, is dit echt?’. Wat een geweldige dagen… heel erg bedankt allemaal. Had dit voor geen goud willen missen <3.

inspiratiereis Marokko
Cindy

Woorden schieten tekort. Het was een magische en inspirerende reis met idem gezelschap

Recensies inspiratiereis Marokko
Haidy Scholsberg

Deze reis samengevat in een paar woorden? Sorry, niet te doen..

Maar om het dan toch in woorden te pakken: Het is een avontuur van het begin tot het eind. Een vol programma, heerlijk eten en onbekende reisgenoten maar dan wel op een van meest knappe en fotogenieke plekken ooit. Best spannend voor iemand zoals ik die nog niet zoveel reiservaring heeft en ook niet zo van grote groepen houdt..

Wat mij heeft geraakt tijdens de reis is de connectie die er zo snel ontstaat tussen de mensen met wie je dit avontuur beleeft. Je komt voor interieur en inspiratie, én die krijg je, maar ik leerde ook meer over mezelf en over een heel ander stukje ergens op deze wereld. Mocht je twijfelen zou ik jezelf het voordeel ervan gunnen en het gewoon doen.

inspiratiereis marokko
Jolien - Smaak & Smaak

Ik geef mezelf graag en best regelmatig cadeautjes, maar de interieurreis met Suus en Caro en Jalil was by far het beste cadeau aan mezelf ever!!

Mijn wens was om even weg te zijn van thuis en me helemaal onder te dompelen en te laten inspireren in een nieuwe omgeving met een groep mensen die net als ik gek zijn op interieur, kunst, shoppen en reizen. Juist door helemaal ‘alleen’ te gaan voelde ik me zo ontzettend vrij, gelukkig en opgeladen (terwijl we toch heel veel hebben ondernomen!). De groep was super gezellig, Suus, Caro en Jalil zijn dat ook én weten alle toffe plekjes van Marrakesh te vinden. Best handig, want de stad kan een beetje overwhelming zijn. De interieurreis naar Marokko is echt een enorme aanrader, ook als je niks professioneels met interieur doet. Mij heeft het overigens de inspiratie en energie te geven om een webshop in Marokkaanse woonitems te starten samen met een dame uit de groep. Hoe tof dat zoiets gewoon kan ontstaan!

Eigenlijk kan ik een boek vol schrijven over hoe blij ik was tijdens en na deze reis. Ik weet zeker dat ik nog een keertje mee ga!

riat marrakech
Sarah
Recensies inspiratiereis Marokko
recensie inspiratiereis Marokko
inspiratiereis Marokko