Recensies interieurschool

Recensies van cursisten die je voorgingen

Cursisten aan het woord

Ontzettend bedankt voor al je inzichten en fijne begeleiding. Je openheid bracht veel waardevolle tips. De teamsessies waren motiverend en de 1-op-1 sessie fijn om samen meer de diepte in te gaan. Ik zou het groeitraject zeker aanraden aan startende interieurondernemers, dit traject geeft je echt een enorme boost.

Mijn dromen omzetten naar werkelijkheid. Mede dankzij jou klaar om dit grote avontuur aan te gaan! Dank je wel!

Rebecca van der Ploeg
Groeitraject Succesvol interieurondernemerschap 2021

Van wie kun je nu beter leren wat het onderneming vak inhoudt als van iemand die echt altijd zichzelf is, waar geen enkele vraag een rare vraag is en je altijd een oprecht antwoord van krijgt! Door de cursus bij Suzanne heb ik ontdekt wat ik wel en niet wil m.b.t. het eigen ondernemen en waar mijn kwaliteiten liggen. Je gaat samen op pad om uit te kristalliseren waar jouw kracht ligt. Suzanne is lief, vrolijk, professioneel, laagdrempelig en oprecht. Aan het eind van de cursus heb je een kant en klaar ondernemingsplan in handen waar je een goede start mee kunt maken. Ook de 1 op 1 coaching sessie achteraf is fijn om nog even de puntjes op de i te zetten. Een echte aanrader.

Willemijn Kerssemakers
Groeitraject Succesvol interieurondernemerschap 2021

Ik vond het traject erg leerzaam en ik werd enorm aangestoken door het enthousiasme van Suus. Herkenbare topics werden besproken. Fijn dat ook buiten de planning van het adviestraject ruimte was voor persoonlijke vragen. Hier werd ook ruim de tijd voor genomen om die te bespreken. Ik voelde me hierdoor gehoord en ook gesteund bij vragen en dilemma’s die voor mij persoonlijk belangrijk waren. Oja en het was vooral ook heel erg gezellig. Super dat het in een klein groepje is zodat je voor iedereen persoonlijk aandacht hebt. Het telefonisch gesprek achteraf is ook erg waardevol. Het enthousiasme en de gezelligheid die je uitstraalt werkt erg aanstekelijk en zorgde ervoor dat ik me snel op mijn gemak voelde.

Karlijn Loo
Groeitraject Succesvol interieurondernemerschap 2020

Het is echt een BOOST training, want dat heeft het mij zeker gegeven. Het is heerlijk om zo stap voor stap te bouwen aan de onderneming. Als ik de training niet zou volgen zou ik een beetje gaan fladderen en daarmee niet doelgericht en concreet aan het werk gaan. De theorie is niet nieuw voor me, maar ondanks dat zou ik het zonder deze training niet zo hebben aangepakt. Daarnaast zijn alle tips en ervaringen die je deelt super waardevol! Naast de houvast die deze training geeft, geeft het mij ook super veel energie en brand mijn interieur vlammetje volledig! Daarnaast geeft het me ook zelfvertrouwen. Ik wil dit en ik kan dit! Ik vind dat het via Zoom prima te doen is! Ook leer ik onwijs veel van de vragen en het huiswerk van de anderen.

Loes van Mastwijk
Groeitraject Succesvol interieurondernemerschap 2020

Wat een unieke en persoonlijke cursus! Suzanne geeft je veel tips voor je eigen bedrijf in 4 modules. Echt een aanrader!
Wat ik fijn vond is dat het heel interactief is, je echt samen met je groepje door dit groeiproces gaat, en Suzanne vanuit haar praktijkervaring vertelt en goed doorvraagt. Die leerervaring ga je nooit uit een boek halen. En dan ook nog met een positieve vibe!

Marieke Musters
Groeitraject Succesvol interieurondernemerschap 2020

Heel fijn om gewoon eens mee te kijken hoe andere stylisten te werk gaan. Hoe je een presentatie opbouwt, hoe lang je met bepaalde opdrachten bezig bent, hoe je de richting van je bedrijf bepaalt. Ik heb er heel veel aan gehad nu ik mijn eigen bedrijf aan het opstarten ben! Ik vond het erg gezellig en je had meer dan genoeg aandacht voor al onze vragen. Ook de presentatie zat goed in elkaar dus ik heb eigenlijk geen op- of aanmerkingen.

Mariëlle Mulder
Groeitraject Succesvol interieurondernemerschap 2020

Ik vond Suzanne een prettige trainer, ze vertelt vlot en helder. Geeft mensen de kans om hun inbreng te doen en dóet daar dan ook wat mee. De opzet vond ik heel prettig: als cursist begin je bij de basis.. bij het ‘waarom’ en daarna ga je verder met het ‘hoe’. Wat ik ook erg prettig vond is dat je als cursist gaat kijken naar de kernwaarden van jezelf en hoe je dit kunt vertalen naar je bedrijf en je manier van werken. De training zou ik zeker adviseren aan anderen, het is een investering in jezelf en in je bedrijf. Het laat je nadenken over de motivatie en basis van je bedrijf. Hoe kun je nu beter beginnen dan op die manier?

Inge Broeze
Groeitraject Succesvol interieurondernemerschap 2020