&SUUS Interieuradvies & Styling | www.ensuus.nl | 3D plattegrond | Project Amstelveen

“Ik vind verschillende stijlen leuk, hoe kan ik deze op een goede manier combineren?”
“Ik ben op zoek naar een bepaalde sfeer in huis”
“Help! Mijn partner en ik hebben een totaal verschillende smaak”
“Welke meubels doen onze woonkamer groter lijken?”

Zomaar een aantal vragen waar ik graag over meedenk! Ik heb een erkend EHCB diploma op zak, maar dat ik het geven van interieuradvies het allerleukste vind, is misschien nog wel belangrijker. Ik adviseer mensen of bedrijven graag bij het vinden van de juiste sfeer in een huis of bedrijf. Want daar draait het toch voornamelijk om, welke sfeer je wilt creëren voor een bepaalde ruimte. Zorgen voor een heerlijke plek, die bij je past. Thuis of op je werk, een plek waar je blij van wordt. En ik help graag mensen blij te maken. Met mijn enthousiasme, passie voor wonen, creativiteit, interieur-materiaal-kleur-en trend kennis vind ik graag een oplossing voor al je interieurvragen en woonwensen.

Wat ik voor jou kan betekenen vind je hier: INFO & PRIJZEN
Meer over mijn werk vind je hier: PORTFOLIO
En de meest recente recensies van klanten vind je hier: RECENSIES

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Reacties van klanten
 • We waren helemaal blown away van het ontwerp. Heel mooi om te zien dat 2 verschillende stijlen zo samen kunnen komen. We zijn er erg blij mee

  E-design Veldhoven Evelien
 • Volgend jaar is ons nieuwe huis klaar! Leuk zo’n heel nieuw huis, maar hoe ga je het indelen. We hadden zelf wel wat ideeën, maar om het dan tot één geheel te brengen is een ander verhaal. Om ervoor te zorgen dat we dat gezelligheid en warmte die we in gedachte hebben ook daadwerkelijk in ons huis terug zien, hebben we &SUUS om advies gevraagd. Suzanne en Danique kwamen samen bij ons thuis om onze wensen en ideeën te bespreken. Wat we vooral heel graag wilden, is een indeling anders dan anders. Niet een standaard woonkamer, zoals iedereen die heeft. Tijdens de presentatie van het plan, is het resultaat inderdaad anders dan anders! Echt te gek! Zo staan er twee banken met de rug tegen elkaar, hierdoor ontstaat er een plekje speciaal voor de kids om te chillen. Ook de oude balk die we graag in onze woonkamer willen staat in het plan. Superslim geplaatst in de ruimte waardoor de schommel van onze jongste er aan kan. De kleuren en materialen die gebruikt zijn passen echt bij ons! Kortom, van het eerste gesprek tot presentatie van het plan en communicatie die daartussen ligt, het klopt allemaal en het resultaat is dan een prachtig plan! Dankjewel &SUUS!!

  Marielle Groeneweg – Alphen aan den Rijn

  Interieuradvies Alphen aan den Rijn – Begane grond & gedeelde Jongenskamer
 • Na zoveel gemaakte keuzes voor ons fijne nieuwbouwhuis liepen we een beetje vast. De basis en veel ideeën waren er, maar dan? We waren op zoek naar meer eenheid en gezelligheid. Samen met &Suus 2 uur lang tips en concrete adviezen krijgen, heeft ons echt verder geholpen. Suzanne luistert goed naar je wensen en denkt met je mee. We hebben nu weer alle inspiratie en enthousiasme voor een mooie finishing touch :). Ontzettend bedankt!

  Rosina en Reinier – Oegstgeest

  Persoonlijk advies – Oegstgeest
 • Met een grote aan- en verbouwing in het vooruitzicht wilde wij dit anders aanpakken dan wij eerder hadden gedaan. Met onze achtergrond komen we in veel woningen en zien we heel veel mooie dingen. Maar hoe combineer je al je wensen en de mooie dingen die je ziet tot jouw eigen paleis? Hulp zoeken dus…. en toen vonden we &SUUS.

  Transparant, helder, sociaal, creatief en lief! Precies wat we zochten en dus lieten we &SUUS een plan maken om onze te verbouwen woning van een mooi plan te voorzien. Een geheel woonadvies voor de totale benedenverdieping.

  Gister de presentatie gehad en in 1 woord…Fantastisch! Al onze wensen er in verwerkt en ook de uitdaging waar wij om hadden gevraagd. Wauw!

  Wij zijn helemaal enthousiast om aan de verbouwing te gaan beginnen en hopen dat we &SUUS nog vaak dankbaar zijn voor dit mooie ontwerp!

   

   

  &SUUS | Salone del Mobile Milaan 2018 | Mini Living | ensuus.nl |
  Interieuradvies begane grond Weesp – Natasja en Erwin
 • Nadat we flink aan het verbouwen en klussen waren geweest in ons mooie ‘nieuwe’ ’20 huis en de grote basisstukken als de bank en eettafel hadden gekocht, was de positieve flow en inspiratie om het af te maken ineens op. Ik zocht iemand die ons net dat duwtje in de rug kon geven om verder te gaan en de juiste sfeer in ons huis neer te gaan zetten. Die iemand werd Suzanne van &Suus. Ze kwam 2 uur langs (heel relaxed en gezellig) en snapte precies wat we bedoelden. Met gerichte tips en adviezen kunnen we weer vol enthousiasme aan de slag. Ik heb er nu vertrouwen in dat het erg mooi gaat worden. Heel erg bedankt Suzanne!

  &SUUS | Lentekriebels | Iittala Bloomon persontbijt en workshop | www.ensuus.nl |
  Quick Win – Fam. Plaizier Gouda