We waren helemaal blown away van het ontwerp. Heel mooi om te zien dat 2 verschillende stijlen zo samen kunnen komen. We zijn er erg blij mee

E-design Veldhoven Evelien

Volgend jaar is ons nieuwe huis klaar! Leuk zo’n heel nieuw huis, maar hoe ga je het indelen. We hadden zelf wel wat ideeën, maar om het dan tot één geheel te brengen is een ander verhaal. Om ervoor te zorgen dat we dat gezelligheid en warmte die we in gedachte hebben ook daadwerkelijk in ons huis terug zien, hebben we &SUUS om advies gevraagd. Suzanne en Danique kwamen samen bij ons thuis om onze wensen en ideeën te bespreken. Wat we vooral heel graag wilden, is een indeling anders dan anders. Niet een standaard woonkamer, zoals iedereen die heeft. Tijdens de presentatie van het plan, is het resultaat inderdaad anders dan anders! Echt te gek! Zo staan er twee banken met de rug tegen elkaar, hierdoor ontstaat er een plekje speciaal voor de kids om te chillen. Ook de oude balk die we graag in onze woonkamer willen staat in het plan. Superslim geplaatst in de ruimte waardoor de schommel van onze jongste er aan kan. De kleuren en materialen die gebruikt zijn passen echt bij ons! Kortom, van het eerste gesprek tot presentatie van het plan en communicatie die daartussen ligt, het klopt allemaal en het resultaat is dan een prachtig plan! Dankjewel &SUUS!!

Marielle Groeneweg – Alphen aan den Rijn

Interieuradvies Alphen aan den Rijn – Begane grond & gedeelde Jongenskamer

Na zoveel gemaakte keuzes voor ons fijne nieuwbouwhuis liepen we een beetje vast. De basis en veel ideeën waren er, maar dan? We waren op zoek naar meer eenheid en gezelligheid. Samen met &Suus 2 uur lang tips en concrete adviezen krijgen, heeft ons echt verder geholpen. Suzanne luistert goed naar je wensen en denkt met je mee. We hebben nu weer alle inspiratie en enthousiasme voor een mooie finishing touch :). Ontzettend bedankt!

Rosina en Reinier – Oegstgeest

Persoonlijk advies – Oegstgeest

Met een grote aan- en verbouwing in het vooruitzicht wilde wij dit anders aanpakken dan wij eerder hadden gedaan. Met onze achtergrond komen we in veel woningen en zien we heel veel mooie dingen. Maar hoe combineer je al je wensen en de mooie dingen die je ziet tot jouw eigen paleis? Hulp zoeken dus…. en toen vonden we &SUUS.

Transparant, helder, sociaal, creatief en lief! Precies wat we zochten en dus lieten we &SUUS een plan maken om onze te verbouwen woning van een mooi plan te voorzien. Een geheel woonadvies voor de totale benedenverdieping.

Gister de presentatie gehad en in 1 woord…Fantastisch! Al onze wensen er in verwerkt en ook de uitdaging waar wij om hadden gevraagd. Wauw!

Wij zijn helemaal enthousiast om aan de verbouwing te gaan beginnen en hopen dat we &SUUS nog vaak dankbaar zijn voor dit mooie ontwerp!

 

 

&SUUS | Salone del Mobile Milaan 2018 | Mini Living | ensuus.nl |
Interieuradvies begane grond Weesp – Natasja en Erwin

Nadat we flink aan het verbouwen en klussen waren geweest in ons mooie ‘nieuwe’ ’20 huis en de grote basisstukken als de bank en eettafel hadden gekocht, was de positieve flow en inspiratie om het af te maken ineens op. Ik zocht iemand die ons net dat duwtje in de rug kon geven om verder te gaan en de juiste sfeer in ons huis neer te gaan zetten. Die iemand werd Suzanne van &Suus. Ze kwam 2 uur langs (heel relaxed en gezellig) en snapte precies wat we bedoelden. Met gerichte tips en adviezen kunnen we weer vol enthousiasme aan de slag. Ik heb er nu vertrouwen in dat het erg mooi gaat worden. Heel erg bedankt Suzanne!

&SUUS | Lentekriebels | Iittala Bloomon persontbijt en workshop | www.ensuus.nl |
Quick Win – Fam. Plaizier Gouda

Quick win Interieuradvies – Zeist

Ik was al lang op zoek naar iemand die me kon helpen met meedenken over onze voorkamer. Ik hou zelf erg van inrichten, kleuren zoeken etc. maar liep vast op een plek. Toen kwam ik op de site van &Suus en zij bood ook een zogenaamde ‘Quick win’ aan, precies wat ik zocht. Ze kwam 2 uur bij me langs om mee te denken. Het grappige was dat ik eigenlijk mezelf heel erg in haar denken en manier van kijken naar de inrichting herkende. En ze zie precies de dingen die ik nodig had om weer mogelijkheden te zien. En ze is gewoon een heel leuk mens

Grote aanrader dus!

 

Eke ’t Mannetje – Zeist

&SUUS Interieuradvies en Styling | logo design
Quick win Interieuradvies

Eigenlijk waren we al best wel tevreden met de inrichting van ons huis en de keuzes die we hadden gemaakt, maar toch miste er nog iets. Net even dat puntje op de ‘I’ qua sfeer, balans en afstyling. En ondanks dat we het zelf erg leuk vinden om met ons interieur bezig te zijn, hadden we nu behoefte aan hulp om even door te pakken. Suzanne bood ons de perfecte oplossing door eerst bij ons langs te komen en nog diezelfde dag alle benodige accessoires voor ons te gaan shoppen. Heerlijk, nu hoefden we zelf niet meer al die winkels af. Het resultaat, het klopt nu helemaal! Door het toevoegen van een andere accentkleur en vooral balans aan te brengen voelt ons huis nu eindelijk helemaal af. Bedankt!

Rogier&Maartje

Rogier & Maartje | Interieuradvies | Roelofarendsveen

Ik las al een tijdje je blog en volgde je op Pinterest. Toen we de sleutel kregen van ons nieuwbouwhuis in Bilthoven en ik in die enorme lege ruimte stond, besloot ik jou om advies te vragen. Een geweldig moodboard, presentatie en shoppinglist was het gevolg! Het voorstel past perfect bij ons. Een foto van het eindresultaat volgt uiteraard. Dank je wel voor je hulp om het helemaal ons huis te maken!

&SUUS | Moodboard interieuradvies Villa Bilthoven | www.ensuus.nl
Fam. Sengers | Interieuradvies | Bilthoven

De inrichting van ons huis was in de basis goed, maar toch miste er iets. Suzanne heeft in de korte tijd dat ze hier was de zere vinger op de juiste plek gelegd. Ze kwam, zag en … adviseerde. Intussen heeft onze kamer een andere kleur op de wand, is de indeling veranderd en zijn wij blij met de frisse uitstraling en eigentijdse indeling. Dankjewel Suzanne!

Yvonne & Gerrit | Interieuradvies ” Quick Win” | Amstelveen

Wij vonden het een hele inspirerende en leuke ochtend, wij hebben nu echt een beeld bij onze nieuwe woning en je hebt heel veel duidelijkheid en eenheid geschept in de wirwar van keuzes die een nieuwbouwwoning met zich meebrengt, wij gaan hiermee aan de slag!

Lars & Joyce | Interieuradvies | Breda

Wat zijn we aan het genieten van ons gezellig ingerichte huis!! Mede mogelijk gemaakt door &SUUS!!! Een geweldig moodboard gemaakt, een top presentatie en alles voor ons geregeld en besteld. Wij zijn blij!!!!

&SUUS | Interieuradvies Arnhem | www.ensuus.nl | Moodboard
Fam. Brummelman | Interieuradvies | Arnhem

Wij hebben de hulp van Suzanne ingeroepen bij de inrichting van ons nieuwbouwhuis. Komend uit een jaren 30-huis hebben we eenmalig de kans om alles naar onze smaak uit te zoeken en in te richten. Zelf vinden wij te veel smaken en stijlen leuk; van strak, modern en design tot industriële en oude doorleefde meubelen. Van zwart wit tot kleurrijke tinten en accenten. Maar hoe combineer je dit en zorg je ervoor dat het een geheel wordt? Suzanne heeft na inventarisatie van onze wensen een interieuradvies met moodboard gemaakt en zij heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Hier hield haar service echter niet op; ze maakte voor ons ook een persoonlijke shoplist, wees ons op aanbiedingen van de door haar geselecteerde meubelen en liet een prachtige op-maat-kast ontwerpen. Het eindresultaat is echt geweldig en past perfect bij ons; we genieten hier dagelijks van!

Interieuradvies &SUUS Alphen aan den Rijn | www.ensuus.nl
Anja | Interieur Advies | Alphen aan den Rijn

Zelf wisten wij niet heel goed welke stijl er bij ons past. Na een gesprek met Suzanne wist zij een mooie combinatie van verschillende stijlen te maken. We zijn erg blij met het eind resultaat!

&SUUS | Interieuradvies woonkamer Amstelveen | www.ensuus.nl | moodboard
Floor Peper | Interieuradvies | Amstelveen

Het interieur advies zag er prachtig en professioneel uit. Hiermee kunnen we verder om van onze woonruimte voor jaren plezier te hebben.Ook de shoplist is handig en daar gaan we gebruik van maken. We waarderen jouw werk en inbreng in hoge mate. Je kunt trots zijn op je zelf want in zo’n korte tijd heb jij het maar gepresteerd. Nogmaals hartelijk bedankt.
We zullen je zeker aanbevelen bij anderen.

Moodboard kleur interieuradvies appartement
Fam. Zwiers | Interieur advies | Zoetermeer

Het was fijn dat Suzanne bij ons thuis kwam. Zo had ze een goed beeld van onze kamer ( ze gaf zelf al aan dat de foto’s die ik stuurde haar toch een iets ander beeld gaven). Ze kwam met een aantal concrete ideeën die heel goed bij onze smaak passen. De voorgestelde bank zelfs gelijk besteld! Ik weet goed wat ik wel en niet mooi vind dus met haar tips kon ik goed uit de voeten. We hebben nu een prachtige koper oranje muur, koperen accessoires, een nieuwe bank en een mooi bijpassend kleed. Op de gordijnen wachten we nog. Suzanne ik stuur je een foto als het helemaal klaar is!

Ik kan het iedereen aanraden die door de vele mogelijkheden die er zijn niet meer kan kiezen!

Sandra | Persoonlijk advies | Nieuw Vennep

Twee stijlen en maar één huis; mijn woonprobleem. Om van twee stijlen één geheel te maken heb ik Suzanne ingeschakeld. Met een paar foto’s en termen als Scandinavisch en industrieel ging zij aan de slag met onze woonkamer. Per mail ontving ik een week later een uitgebreid document met ideeën incl. kleine moodboards en linkjes naar diverse shops waar ik direct mee aan de slag kon. Nogmaals bedankt Suzanne!

Larissa | E-design | Heemskerk