&SUUS interieurschool

Een vliegende start voor je interieurondernemerschap

Goed nieuws: nieuwe datum start groeitraject

Dinsdag 11 oktober a.s. start er een vernieuwd groeitraject
‘Succesvol interieurondernemerschap’!

Schrijf je nu in en verzeker je plekje. 

Suus
Klaar om een succesvolle interieurondernemer of freelancer te worden?

&SUUS INTERIEURSCHOOL

Bezig zijn met interieur is wat we bij &SUUS het allerliefste doen. Jij ook? En wil je van interieur je werk maken? Of wil je succesvoller worden met je interieuronderneming? We helpen je graag op weg met &SUUS interieurschool. Volg het groeitraject ‘Succesvol interieurondernemerschap’, boek een 1-op-1 gesprek of laat je coachen in een persoonlijk traject. Nieuwsgierig? Lees snel verder. 

Ben jij iemand die:
Nadenkt over een carrière switch naar de interieur business?
Een interieur opleiding heeft afgerond en zich nu afvraagt, hoe nu verder?
Een tijdje onderneemt in de interieur branche, maar nog veel vragen heeft en verder wilt groeien?

En wil je heel graag:
Leuk werk, klanten & opdrachten
Een concreet doel en aanpak
Meer zelfvertrouwen
Meer naamsbekendheid
Social media advies
Breder netwerk
Mijn advies, tips & tricks over jouw ideeën.

Lees snel verder en ontdek welke van de 3 opties het beste bij jou past

Tip!

Wist je dat je subsidie van PPO Werktuig kunt aanvragen? Hierdoor kun je 1/3 of meer vergoed krijgen. Klik hier voor meer informatie.

Text box item sample content

Wat houden de verschillende opties in? 

Groeitraject 'Succesvol interieurondernemerschap'

INTAKE
Je ontvangt een online vragenformulier om jou en je wensen goed te kunnen begrijpen.

Elke module bestaat uit een live class via Teams door mij, of een video class die je krijgt opgestuurd. Na elke module is er een live Q&A sessie, waar we gezamenlijk werken aan de cursus opdrachten en jouw leerdoelen. 

MODULE 1: Visie > 11.10.22 > live via Teams
Hier gaan we een duidelijke visie voor je succes neerzetten en krijg je praktische oefeningen hoe je deze kunt opvolgen.

MODULE 2: Personal branding > 01.11.22 > video 
Wat zijn je persoonlijke kwaliteiten, vaardigheden, talenten, passies en vaardigheden. Wie is jouw ideale klant en hoe bereik je die?

MODULE 3: Visual branding + social media > 15.11.22 > video 
Vind je eigen unieke stijl en pas deze overal toe. Hoe presenteer jij je online en hoe zet je social media in?

MODULE 4: Money mindset, producten & administratie > 22.11.22 > video
Wat wil jij verdienen? Hoe bepaal je een uurtarief? Werk je met maatwerk of pakketten? Hoe ga je om met korting of vriendendiensten?

LIVE Q&A
Tussen de 4 modules hebben we ook  4 keer een online LIVE Q&A. Bedoeld om jouw vragen over het betreffende onderwerp te beantwoorden. Ik ben er om met je mee te kijken en je te voorzien van feedback, tips en advies en je leert van je medecursisten.

Q & A module 1: Visie > 01.11.22 > live via Teams
Q & A module 2: Personal branding > 15.11.22 > live via Teams
Q & A module 3: Visual branding + social media > 22.11.22 > live via Teams
Q & A module 4 en afsluiten: Money mindset, producten & administratie > 29.11.22 > live via Teams

1-OP-1-SESSIE 
Een maand na afloop van module 4 hebben we een persoonlijk Teams- of telefoongesprek om te kijken hoe het met jouw voorgenomen doelen en ideeën gaat. Hierbij kun je al je vragen stellen aan mij en bespreken we de zaken waar je misschien tegenaan loopt.

EXTRA
Interieurstylist, designer of ontwerper is soms best een eenzaam beroep. Met jouw deelname aan dit ondernemersprogramma word je direct lid van onze Interieur ondernemers community.  Met heel veel mogelijkheden voor lange termijn connecties. Zo krijgt elke deelnemer een ‘buddy’ aangewezen, waardoor al mooie samenwerkingen zijn ontstaan. We organiseren online en offline netwerk borrels, omdat je zoveel meer bereikt als je de liefde voor dit vak kunt delen!

1-op-1 gesprek

Voor iedereen die graag een ‘kopje koffie’ wil drinken. Het verzoek tot een gesprek met een kopje koffie ontvang ik heel vaak. Denk je nu dat een adviestraject of 1-op-1 coaching een brug te ver is, maar zou je wel even willen brainstormen over de zaken waar je mee bezig bent of tegen aan loopt,​ dan kun je nu een 1-op-1 gesprek boeken bij mij.

Het gesprek duurt 1,5 uur en hierin beantwoord ik alle vragen die je hebt. Ook kan ik desgewenst wat voorbeelden laten zien, maar het is jouw feestje! Het gesprek vindt plaats op kantoor in Alphen aan den Rijn (voldoende parkeergelegenheden en goed bereikbaar met OV) of digitaal. Wat jij het prettigst vindt.

Enthousiast?
Boek dan nu een gesprek en ik mail je voor een afspraak!

Wil je meer informatie of persoonlijk contact? Mail Suzanne op interieurschool@ensuus.nl

FAQ’s

Ik wil graag langer dan 90 minuten afspreken?
Dan is het handiger om een 1-op-1 coachingstraject of de interieuropleiding te boeken.

Kan ik dit traject zakelijk opgeven wanneer ik zelfstandige ben?
Jazeker! Vanuit &SUUS ontvang je een factuur die je hiervoor kunt gebruiken.

1-op-1 coaching

Voor wie?
Ik, Suzanne, ben interieurstylist en creatief ondernemer en adviseer iedereen die net zoals ik vroeger, een nieuwe weg wil inslaan of die succesvoller wil worden in de ingeslagen weg. Met een achtergond in de financiële wereld nam ik jaren geleden de stap om voor mezelf te beginnen. Inmiddels run ik een goedlopend interieuradviesbureau, werk ik daarnaast samen met grote interieurmerken en ben ik de interieurschool gestart. Ik laat op een laagdrempelige manier zien hoe jij als (startende) ondernemer kunt beginnen (of kunt doorpakken) en hoe je op verschillende vlakken kunt groeien. Ik ben enthousiast, eerlijk en zal naast het adviseren je ook inspireren om te doen waar je blij van wordt. Samen gaan we op zoek naar wat dit voor jou is en zullen we dit uitwerken tot een concreet plan van aanpak!

Hoe?
1: INTAKE
We boeken eerst een ‘kennismaking-klikt het wel-call’ in van 30 minuten. We bespreken hier waar je staat, waar je tegenaan loopt en naartoe wilt groeien. Heb je een positief gevoel en wil je samen met mij aan jouw doelen gaan werken? Dan bespreken we je startdatum en de inhoud van jouw traject.

2. KICKSTART!
Deze sessie duurt van 09.00 uur tot ongeveer 12.30 uur en vindt plaats op het kantoor van &SUUS Interieuradvies en Styling te Alphen aan den Rijn en is inclusief koffie of thee en wat lekkers. Ook is het mogelijk (gezien de huidige situatie) deze sessie via Teams te doen. Op deze ochtend zullen we zoveel mogelijk inzoomen op jouw persoonlijke vragen. Ook zal ik mijn persoonlijke verhaal delen en de lessons learned bespreken. Wat heeft goed uitgepakt en wat totaal niet? Wat zijn mijn drijfveren geweest e.d. In deze eerste sessie, maken we een gezamenlijk plan waarin we afspraken maken om jouw groei te gaan realiseren.

3. COACHING CALLS VIA TEAMS
Om de 2 weken hebben we een Teams meeting, waarbij we het plan van aanpak in de Kickstart als leidraad nemen. Hierin bespreken we de praktische kanten van ondernemen, zoals money mindset (welke prijs ga ik vragen), commissies met leveranciers, tot waar loopt de service bij een klant én we bespreken de persoonlijke kanten van ondernemen: wat zijn mijn talenten, kwaliteiten en vaardigheden, hoe werk ik aan mijn zelfvertrouwen en hoe werkt visual branding. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor inhoudelijke zaken zoals hoe je een plan presenteert, welke vragen stel je in een intakegesprek en hoe kom je bijvoorbeeld aan je stalen.

En natuurlijk bespreken we alle punten waar jij op dat moment tegenaan loopt. Ik ben er voor jou!

4. MEELOOPDAG
Dit is dé kans om een ochtend of middag mee te lopen en een uniek kijkje in de keuken van &SUUS interieuradvies te krijgen. We zullen in de calls gaan onderzoeken waar jij het meeste uit kunt halen. Heb je moeite met het stellen van de juiste vragen? Dan kun je mee naar een intakegesprek van &SUUS. Wil je het liefste online adviezen gaan geven, dan zal dit voor jou de beste keuze zijn. Of misschien vind je het presenteren en het verkopen van je ideeën wel lastig, dan ben je welkom bij een presentatie!

5. EVALUATIE
Na een maand hebben we een Teams gesprek om te kijken hoe het met jouw voorgenomen doelen en ideeën gaat. Hierbij kun je al je vragen stellen en de zaken waar je misschien tegenaan loopt.

Hoelang?
Het traject duurt ongeveer 3 maanden.

Investering?
Totaal bevat dit mentorship:
– 6 x Coaching 1-op-1 calls
– Kickstart sessie
– Voor- & na-gesprek
– Werkboek
– Unieke meeloopstage bij &SUUS Interieuradvies

Dit exclusieve 1-op-1 mentorship, waarin ik al mijn kennis en ervaringen deel kost € 2.970 excl. 21% btw. Wil je dit in termijnen betalen, dan is dit in 3 of 2 keer mogelijk.

Enthousiast?
Boek dan nu je deelnameticket en dan mail ik je voor een afspraak!

Wil je meer informatie of persoonlijk contact? Mail naar Suzanne interieurschool@ensuus.nl

FAQ

Wat adviseer je? Een 1-op-1 traject of groepstraject?
Dat is voor iedereen natuurlijk verschillend. Wanneer je ook wilt netwerken of het leuk vind om meerdere ervaringen van mede ondernemers te horen dan is het groepstraject misschien iets meer voor jou. Wil je echt maximaal persoonlijke aandacht, dan sluit het 1-op-1 coachingsadvies meer aan.

Kan ik dit traject zakelijk opgeven wanneer ik zelfstandige ben?
Jazeker! En vanuit &SUUS ontvang je een factuur die je kunt gebruiken.