Werkwijze en voorbeelden uitwerkingen

Wat kun je

verwachten?

We gaan samen aan de slag. Maar wat kun je ongeveer verwachten? We beschrijven hieronder onze werkwijze en tonen voorbeelden van uitwerkingen. Hoewel elk project maatwerk is, kunnen we over het algemeen het proces in drie stappen opdelen:

Stap 1

Intake, debrief en offerte

In een persoonlijk gesprek inventariseren we jouw woonwensen en vragen. Deze koppelen we aan je terug in een debrief en bijpassende offerte. Pas wanneer deze akkoord zijn en de aanbetalingsfactuur is voldaan, starten we met de volgende stap.

Stap 2

Ontwerp

In deze stap komt het ontwerp tot leven. We presenteren tussentijds verschillende 2D indelingsontwerpen. Op basis waarvan een keuze wordt gemaakt. Dit indelingsontwerp van je voorkeur werken we uit tot een 3D detailontwerp. In een eindpresentatie bespreken we met jou het uiteindelijke ontwerp en het bijpassende interieuradvies. Uiteraard is er een revisieronde mogelijk. Je hebt nu alle handvatten om aan de slag te gaan.

Stap 3

Aan de slag

De meeste klanten gaan zelf met het ontwerp aan de slag. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om volledig of gedeeltelijk ontzorgd te worden door een projectbegeleider. Wij vinden het te gek om updates te krijgen van het uitvoeren van het plan. Foto’s van het eindresultaat maken ons helemaal superblij! 

Voorbeeld 3D detailontwerp

Dit wordt het meest afgenomen bij onze adviezen. Een 3D detailontwerp brengt het project namelijk tot leven. Hierin verwerken we ons voorstel voor materiaal- en kleurgebruik, meubels en accessoires. Ook zie je in dit ontwerp ons advies voor de vloer, raambekleding en een lichtplan. Hiernaast zie je een voorbeeld van een 3D detailontwerp en de bijbehorende render. De render geeft een fotorealistisch beeld van het interieurplan.

Voorafgaand aan deze fase worden eerst indelingsontwerpen gecreëerd. Hier zijn twee keuzes mogelijk, welke hieronder worden toegelicht. 

 

Voorbeeld 2D indelingsontwerp

Een 2D indelingsontwerp bestaat uit een plattegrond met de indeling van de ruimte. De meubels die we in de plattegrond tekenen zijn archetype meubels zodat je een idee krijgt van de mogelijkheden. Dit zijn nog geen concrete voorstellen omtrent kleur-, materiaalgebruik, meubels en accessoires. We werken meerdere indelingsopties uit, waarna een voorkeursindeling gekozen wordt. Dit kan een combinatie zijn van meerdere voorstellen. 

werkwijze en voorbeelden uitwerking 2D plattegrond

Voorbeeld 3D indelingsontwerp

Een 3D indelingsontwerp geeft een uitgebreider beeld van het 2D indelingsontwerp, met zij-aanzichten. We maken nog steeds gebruik van de archetype meubels, maar het komt meer tot leven. Je kunt je een betere voorstelling maken van de onderlinge afstanden en verhoudingen. 

werkwijze en voorbeelden uitwerking 3D indelingsontwerp
Adviesmogelijkheden en bijbehorende prijzen

Wil je meer weten over de verschillende adviesmogelijkheden die we bieden en de bijbehorende prijzen?
Klik dan hier

Vragen omtrent werkwijze en voorbeelden uitwerkingen? 

Heb je n.a.v. bovenstaand nog vragen of is er een interieuruitdaging waarbij we je kunnen helpen? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! Klik op deze link en je komt in ons adviesaanvraag contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.