Werkwijze en voorbeelden uitwerkingen

Wat kun je

verwachten?

We gaan samen aan de slag. Maar wat kun je ongeveer verwachten? Hoewel elk project maatwerk is, kunnen we over het algemeen het proces in drie stappen opdelen:

Stap 1

Intake, debrief en offerte

In een persoonlijk gesprek inventariseren we jouw woonwensen en vragen. Deze koppelen we aan je terug in een debrief en bijpassende offerte. Pas wanneer deze akkoord zijn starten we met de volgende stap.

Stap 2

Ontwerp

In deze stap komt het ontwerp tot leven. We presenteren tussentijds verschillende 2D indelingsontwerpen. Op basis waarvan een keuze wordt gemaakt, welke uitgewerkt wordt tot een 3D detailontwerp. In een eindpresentatie bespreken we met jou het uiteindelijke ontwerp en het bijpassende interieuradvies. Uiteraard is er een revisieronde mogelijk. Je hebt nu alle handvatten om aan de slag te gaan.

Stap 3

Aan de slag

De meeste klanten gaan zelf met het ontwerp aan de slag. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om volledig of gedeeltelijk ontzorgd te worden door een projectbegeleider. Wij vinden het te gek om updates te krijgen van het uitvoeren van het plan. Foto’s van het eindresultaat maken ons helemaal superblij! 

Voorbeeld 2D indelingsontwerp

Een 2D indelingsontwerp bestaat uit een plattegrond met de indeling van de ruimte. De meubels die we in de plattegrond tekenen zijn archetype meubels zodat je een idee krijgt van de mogelijkheden. Dit zijn nog geen concrete voorstellen omtrent kleur-, materiaalgebruik, meubels en accessoires. We werken meerdere indelingsopties uit, waarna een voorkeursindeling gekozen wordt. 

&SUUS interieuradvies 2D Plattegrond

Voorbeeld 3D indelingsontwerp

Een 3D indelingsontwerp geeft een uitgebreider beeld van het 2D indelingsontwerp, met zij-aanzichten. Hier wordt nog steeds gebruik gemaakt van de archetype meubels, maar het komt meer tot leven. Je kunt je een betere voorstelling maken van de onderlinge afstanden en verhoudingen. 

Voorbeeld 3D detailontwerp

Een 3D detailontwerp brengt het project tot leven. Hierin verwerken we ons voorstel voor materiaal- en kleurgebruik, meubels en accessoires. Ook zie je in dit ontwerp ons voorstel voor de vloer, de raambekleding en een lichtplan. Hiernaast zie je een voorbeeld van een 3D detailontwerp en de bijbehorende render, die een fotorealistisch beeld creëert van het interieurplan. 

 

Voorbeeld 3D film detailontwerp

In een 3D film van het detailontwerp komt het project nog verder tot leven. Het is alsof je door de ruimte loopt en je krijgt een nog beter gevoel hoe het er straks uit kan gaan zien.

Voorbeeld volgt binnenkort.